150 anys al nostre costat

Així és, Nestlé fa 150 anys que ens acompanya a les nostres vides. La companyia creada per Henri Nestlé a la ciutat alemanya de Frankfurt l’any 1814, celebra aquest any els seus 150 anys de vida i creixement. La companyia que va començar elaborant unes úniques farinetes per a lactants, és avui dia capdavantera al mercat alimentari amb una àmplia gamma de productes, dels quals es consumeixen més de 1.000 milions de racions al dia a tot el món.

L’èxit de la companyia s’ha degut tot aquest temps a les qualitats dels seus productes: nutrició, qualitat, seguretat, disponibilitat i sabor.

L’any 2009 es va constituir Nestlé Professional Espanya, una divisió de negoci dedicada a l’alimentació i begudes fora de casa. Vending Pons és distribuïdor de Nestlé Professional al canal de vending i per això compta amb tots els productes de la marca en les seves màquines expenedores. Les màquines automàtiques de cafè ofereixen exclusivament cafè Nestlé i en les màquines d’alimentació es pot trobar gran varietat de productes de la marca perquè la nostra finalitat és satisfer al consumidor sempre amb la millor qualitat.

Vending Pons vol felicitar a Nestlé pel seu 150 aniversari!