6 tendències a internet sobre el cafè

Identificar les tendències emergents sobre el cafè és fàcil per a Google Analytics que al juny del 2017 va fer un estudi sobre les recerques que predominen en el món online sota les claus “Category Analytics: Coffee”. En l’estudi va analitzar 70.000 posts que parlaven sobre cafè durant un període de 12 mesos i a nivell mundial. Segons l’estudi es van extreure les següents tendències sobre el producte:
1. La importància de l’atractiu del cafè
Un factor clau que impulsa l’augment en xarxes socials sobre el cafè és l’atractiu visual del cafè.
Tant el cafeteries com en la venda realitzada a través de màquines expenedores de cafè automàtiques (vending) es prioritza el consum per l’atractiu del producte.
2. Petició del Cafè Artesanal (Craft Coffee)
Els consumidors estan interessats a conèixer el procés d’elaboració i autenticitat del producte. Cada vegada tenen més consciència dels termes tècnics i un desig d’aprendre habilitats baristes, de manera que l’ús d’aquests termes i l’oferta d’oportunitats per aprendre, anirà creixent. És com traslladar el fenomen de les cerveses artesanes al món del cafè.
3. Habilitats en la preparació del cafè
Es valora especialment la preparació; per aquest motiu i fora de la llar els Baristes estan arribant a fer-se famosos per les seves creacions. D’altra banda les màquines automàtiques expenedores de cafè es valoren més per les seves receptes de cafè que pels clàssics. A més, per als consumidors resulta aspiracional posar en pràctica les receptes i assaborir-les per si mateixos o amb els seus familiars i amics a les reunions
4. Esport i Cafè
S’està definint un vincle creixent entre l’esport i el cafè. Això apunta a un creixement en els suplements pre i post esport amb gust de cafè (proteïnes amb gust de cafè), així com l’augment d’una nova ocasió per beure cafè: pre-entrenament per rebre un impuls oportú del metabolisme.
5. Cafè en gra i acabat de moldre
L’interès en l’art del cafè està provocant diferents tendències: les màquines de cafè en grà tornaran a ser les protagonistes en cafeteries de gamma alta. L’aroma que desprèn el gra del cafè en ser mòlt i el resultat a la tassa del mateix s’imposa al cafè encapsulat tant en cafeteries com en empreses amb venda automàtica, és a dir màquines automàtiques expenedores de cafè, però sempre que utilitzin el sistema de mòlta del gra en el moment en què demanem el nostre cafè.
6. Coldbrew
El que era una tendència és ja una realitat que ha guanyat terreny a altres begudes en els mesos més càlids; vam començar amb el cafè (només) amb gel però actualment és habitual prendre tallat, amb llet, a la vainilla, vienès, … amb gel.

Descobreix la nostra gamma de cafès de qualitat per a empreses!