Ara que ja hem descansat

Ara que ja hem descansat i hem iniciat el que per molts, també per a Vending Pons, es la nova temporada laboral i encara tenim el record de les vacances, aprofitem aquesta energia que ens han donat per començar aquesta nova etapa de forma positiva. Podem assumir aquest  canvi amb els ànims ven amunt tenint en compte aquests pensaments positius.

Encara és temps de terrasses

Encara fa bon temps i qualsevol tarda-nit pots aprofitar per seure en una terrassa i gaudir dels teus amics i explicar totes les novetats de l’estiu. Segur que serà una forma més fàcil de portar la tornada a la vida diària.

Sense rellotge

Els primers dies no estiguis pendent del rellotge mirant l’hora cada moment. Treu tots els rellotges que hi hagi al teu voltant perquè la jornada no et resulti interminable.

Dilluns off

Procura no començar a treballar un dilluns. És un dia en què, en qualsevol època de l’any, els ànims estan per terra. Si tornem qualsevol altre dia de la setmana reduirem el impacte psicològic.

Renova l’armari

És una bona idea per anar adaptant-nos i agafant el ritme. Aviat arribarà la tardor i anar renovant l’armari fa que encarem amb més optimisme la nova temporada després del descans estival. Anima’t, fes-te un volt per les botigues i segur que alguna peça t’enamorarà …

Dóna un toc nou a casa

Igual que pots posar al dia la roba també pots donar-li algun capritx a la teva llar. No vas a fer reformes a casa cada vegada que tornes d’unes vacances però potser podeu aportar algun element nou. Un gerro, flors, un quadre amb fotos de les vacances per recordar els bons moments … Deixa treballar a la teva imaginació!

Escapades de cap de setmana

Cal aprofitar els dies lliures, això sense dubtar-ho. Així que millor que quedar-se  al sofà amb el comandament de la tele, agafa el cotxe i escapa’t a l amuntanya o acosta’t a la platja encara que sigui amb jaqueta o fes una visita cultural. L’important és fer plans i aprofitar el temps lliure.

Comparteix les teves vacances en un bloc

Si no tens un, fes-lo. Podràs compartir les teves experiències durant les vacances i publicar fotografies. Reviuràs els bons moments i, fins i tot, pots crear tendència, qui sap …

Torna a la vida cultural

Deixem de banda les hores de prendre el sol, la platja, i les piscina i hem d’ocupar el nostre temps lliure en altres activitats, així que aprofita per reactivar les teves sortides al teatre, al cinema, a alguna exposició o per llegir un llibre …

És l’hora del gimnàs

És una bona manera de posar-se en forma després de les grans menjars de l’estiu, de les cerveses i de les tapes. A més d’ajudar a equilibrar cos i la ment, et donarà energia per iniciar el nou curs. Tu cos es sentirà millor i, per tant, el teu també. Tampoc cal matar-se: una hora diària, tres dies a la setmana, és una bona opció.

Prepara les properes vacances

És la forma més ràpida d’oblidar la síndrome post-vacacional. Entra a Internet, mira les ofertes, tria destinació i data. Com més aviat ho facis, millor. Així tindràs un nou objectiu en ment.

Vending Pons#Consells Post-vacacionals#Aprofita la vida al màxim#I mentre penses com fer-ho pots prendre un cafè#!!!!