Cadena de favors

Com a la pel·lícula, nosaltres podem també unir-nos al pensament de “cadena de favores” i posar en marxa la nostra pròpia xarxa de favors, la imatge ho explica i es tant fàcil com fer 3 favors a persones, sense que ens ho demanin, només per que si, i , un cop fet, demanar a aquestes tres persones que en facin a tres més, us imagineu si no trenquem la cadena on podem fer-la arribar?

A vegades no calen gran actes, poden ser coses senzilles però que a l’altra persona la facin una mica més feliç, sentir-se més còmoda, estar més segura de si mateixa o simplement somriure i recordar-ho durant el sopar amb la seva família…

Jo hem proposo:

  1. Convidar-te a un cafè quan hem trobis pels volts de la màquina.
  2. Regalar la famosa Tassa Vermella Nescafé dels nostres sortejos de la màquina de cafè de vending a aquella persona que sempre participa amb il·lusió i posteriorment m’ensenya tots els gots amb que ho ha provat i no li ha tocat (ell ja sap qui es).
  3. Pensar en tots els demandants de productes no majoritaris i posar a votació les seves propostes a la nostra web per tal que vosaltres decidiu si cal introduir aquell producte o no (Bitter Kas, canvi de les patates pels adictius ganxets, productes de xocolata blanca pels amants d’aquesta,…)

Feu vosaltres també una llista i poseu-la al nostre facebook, segur que entre tots podem fer una gran cadena de petits detalls que omplin als altres!!!