Cafè d’hivern

Aprofitant que som a l’hivern creiem que és un bon moment per inspirar-nos amb receptes de cafè especials per a aquestes èpoques de fred.
Navegant per internet hem trobat diverses i molt desitjables i amb ingredients que fàcilment podem tenir a les nostres cuines i com sabem que no tots els cafès els consumiu a les nostres màquines de vending us hem preparat les més exquisites per a les vostres cases!
Cafè d’hivern cookies and cream
Cafè màgic d’hivern
Cafè somni d’hivern
Amb aquestes receptes podeu aportar el plus d’energia que el nostre cos necessita per passar aquests freds !!!
I com no informar-vos que Vending Ponsmàquines de cafè Nestlé amb totes les varietats clàssiques de cafè i amb receptes molt riques i totalment innovadores com podria ser un cafè a l’avellana, un dolç de llet, cafè caramel, xocolata a la menta, cafè a la vainilla, cafè xoco i moltes altres varietats perquè pugueu gaudir del millor cafè de vending que dispensen les màquines automàtiques de cafè Nestlé Professional.
Ja sabeu que el cafè de Vending Pons és de qualitat Nestlé i això és una garantia de que la vostra màquina de cafè automàtica i en general tot el servei de vending tindrà sempre les millors qualitats.
Salut i cafè !!!