Cafè… el mural més gran del món

Si ets com nosaltres,  amants del bon cafè, segur que t’agradaria tenir un mural d’aquest tipus a casa. Imagina passar per davant i sentir olor de cafè, de cafè de centenars de torrats i classes diferents, passar la mà per centenars de milers de grans de cafè i gaudir, com no, del dibuix que formen tots ells.
Aquest mural és obra de l’artista i escultor rus Arkadi Kim. Kim va utilitzar aproximadament un milió de grans de cafè per fer aquest mural que es troba exposat a Moscou. L’obra es diu “Despertar”, mesura 30 metres quadrats i pesa uns 180kg. Amb aquesta obra, Arkadi ha entrat en el Llibre Guinness dels Rècord del món.
I clar amb aquest mural volem fer un homenatge a tots els que gaudim i a la vegada treballem en el món del cafè, des del torrefactor o el caficultor fins al consumidor d’una deliciosa i aromàtica tassa de cafè, i clar, com no al món del vending, on cada dia obrim molts paquets de cafè per abocar-los a les màquines de cafè automàtiques i sentim l’aroma que tant ens agrada.