Cafè gelat Nestlé

Aquests dies en què les màximes no descendeixen necessitem hidratar-nos més del que és habitual i millor encara si ho fem amb receptes fresques i revitalitzants com el cafè.

La veritat és que en Vending Pons ens encantaria donar-vos la notícia que les nostres màquines de cafè automàtiques ara dispensen un cafè gelat, però de moment això encara no ha passat; encara no s’ha inventat una màquina de vending que dispensi cafè amb gel, el que si podeu fer és posar-ho vosaltres mateixos en qualsevol de les nostres varietats de cafè i gaudir de l’elecció més fresca. Aquesta opció l’estem utilitzant personalment a les màquina de cafè automàtiques que tenim instal·lades en Vending Pons i us asseguro que el cafè a la vainilla o el capuccino estan boníssims tan fresquets !.

Però també prenem cafè a casa així que de moment el que si podem fer a Vending Pons és deixar-vos unes entrades amb receptes de cafè de diversos tipus i fetes exclusivament amb productes Nestlé, perquè obtingueu la millor qualitat.

Frappé de Caramelo

Batido de Chocoavellana

Neschocolate

Iced Ginger Coffee

Nesmocca Aromatizado

Esperem que les gaudiu, amb aquestes receptes podràs degustar els exquisits cafès Nestlé ia més refrescar-te.

I recorda que el millor vending és sempre Nestlé Professional i els millors cafès estan sempre en els teus màquines de cafè automàtiques Nestlé de Vending Pons.