Cafè i temps

El ritme de vida no permet en molts casos treure temps per anar a prendre un cafè o desplaçar-nos a comprar el diari. Tenir a mà màquines de vending que subministrin aquests articles, ens faciliten la seva adquisició i ens estalvien temps. Les grans marques, com Nestlé, han vist incrementada la venda dels seus productes ja que aconsegueixen arribar amb les màquines de vending a molts més clients.

El comportament del consumidor ha estat objecte d’estudi des de fa bastants anys. Les variables o motivacions que intervenen en la nostra decisió final de compra d’un producte són moltes, però entre d’altres, destacarem les que s’han tingut en compte per la indústria del vending a l’hora de dissenyar, implementar i triar els productes: la comoditat, l’eficàcia i la simplificació de l’acte de comprar sense oblidar el servei i la imatge del punt de venda. Les màquines de vending han aconseguit que aquests estímuls es converteixin en positius per a nosaltres. La nostra naturalesa selectiva fa que ens fixem en allò que ens crida l’atenció.

Al mercat trobem màquines expenedores de productes comestibles sòlids freds: com snacks, màquines expenedores de begudes fredes: refrescs servits en llaunes, aigua, cerveses, begudes isotòniques…, màquines expenedores de begudes calentes: cafè, infusions, xocolata…, màquines expenedores combinades que cobreixen el subministrament de diversos productes en una sola màquina.

En Vending Pons oferim aquests serveis garantint la millor qualitat en els nostres productes