Cafè: ingredients i beneficis

Són moltes les ocasions per gaudir del cafè durant el dia. Començant per la tassa de l’esmorzar, la més important per a moltes persones, seguit del cafè de la màquina de vending de l’oficina per recarregar les piles, el cafè de després de dinar o el cafè de mitja tarda per relaxar-se després d’una llarga jornada laboral.

Però, saps realment que hi ha en la teva tassa de cafè? Els ingredients bàsics del cafè negre són solament dos: aigua i grans de cafè. A partir d’aquí pots afegir diferents productes per deixar-ho al teu gust: sucre, llet, xocolata… Aquestes varietats i moltes més pots trobar-les en les màquines automàtiques de cafè Nestlé Professional que t’ofereix Vending Pons, on els grans de cafè seleccionats són 100% purs.

Avui dia el cafè és una beguda amb múltiples beneficis. La cafeïna és una substància pròpia del cafè que actua com a estimulant per al metabolisme; si la beguda porta solament els ingredients bàsics, fa que sigui una beguda lliure de calories i hidratant aportant 2 kcal d’energia, 0,2g d’hidrats de carboni, 0,2g de proteïnes i 0 greixos; i també destaca per la seva capacitat antioxidant.

Malgrat aquests beneficis, no s’ha d’abusar del cafè i ha de prendre’s amb moderació. I si busques qualitat, busques Nestlé Professional.