Cafè la clau per la felicitat

Avui en dia, milions de persones no poden començar el seu dia sense premer un botó de la màquina de cafè per obtenir la seva desitjada beguda.   No tan sols ho diuen els estudis, sino que els nostres clients de vending ens afirmen que  el primer que fan cada dia, és pendre un cafè Nestle Professional. Aquests estan sumant punts a favor en el seu benestar corporal i mental. Darrerament s’han realitzat estudis que han demostrat que les persones que consumeixen cafè de maquines de cafè automàtiques se senten més feliços i assumeixen la vida amb una actitud més positiva.

Aquesta investigació ha sigut realitzada per la Escola de Salut Pública de Harvard, la qual sosté que aquelles persones que consumeixen de dos a quatre tasses de cafè diàries tenen una vida més positiva. En base als resultats obtinguts, els científics van concluir que la cafeína pot proporcionar efectes similars a un antidepresiu lleu.

Per què el cafè pot aconseguir això? Segons els estudis realitzats el cafè  aumenta la producció de neurotransmisors en el cervell, com és el cas de la noradrenalina, serotonina i dopamina, considerades com les hormones de la felicitat.

Vending Pons i les seves màquines de cafè automàtiques ofereixen la millor qualitat amb els nostres cafès Nestle Professional.  Si volem una mica més de felicitat en les nostres vides, que millor que sigui amb els cafès Nestle Professional de Vending Pons per tal de gaudir de un bon café.