Cafè per a empreses al teu gust

Des que Starbucks ens va mostrar com delectar-nos del cafè, aquest no té límits, els coffee corners estan cada vegada més de moda i actualment volem també gaudir de l’experiència de el cafè a la nostra empresa o oficina. Les màquines de cafè per a empreses s’estan adaptant cada vegada més a servir el millor producte i amb la millor maquinària i prestacions en el món de les màquines de cafè per a empreses i el de vending ja no està compost només de màquines de cafè automàtiques, actualment tenim màquines de cafè per a empreses mitjanes, petites i fins i tot grans però que la condició que necessiten en el seu servei és que la màquina de cafè sigui personalitzable a cada usuari.

A Vending Pons tenim com sempre la millor qualitat de la mà de Nestlé Professional, tant en màquines de cafè automàtiques, com en màquines semiautomàtiques per a coffee corner, amb la millor qualitat de producte, de màquines i amb la tecnologia de pagament per app més avançada .

Amb les màquines de cafè per a coffee corners, gaudirem del millor cafè d’hostaleria 100% natural Nestlé i la millor llet per poder realitzar el cafè perfecte, adaptat al nostre gust particular i tenint a més en compte que en cada tassa el nostre producte és sostenible amb el medi ambient.

El seu sistema és molt simple ja que aquestes cafeteres funcionen amb cafè en gra que molen just abans de ser utilitzat, en fan infusió i ja tens el teu cafè preparat en tassa. A més, podràs escalfar la llet amb un sortidor de vapor i afegir-li la quantitat que creguis adequada o el tipus de llet o beguda que vulguis. A partir d’aquí, si vols convertir-te en un professional tipus Starbucks Coffee podràs afegir-li a la teva beguda nata, escampar xocolata o qualsevol altre producte que et vingui de gust i així gaudir del millor cafè de Vending Pons i Nestlé Professional.