Café per oficines de part dels Reis

Per fi ha arribat el dia tan esperat… Un dia en el que només s’esperen bones noticíes i bons regals. A Vending Pons us portem 3 ofrendes màgiques per aquest dia de Reis. Tres cafès per oficines, tres sabors i tres tamanys deliciosos que us porten els Reis d’Orient de part nostre. Com aconseguim els cafés per empreses que veieu a la fotografia? Ara us ho expliquem… 

L’ingredient número 1 per aconseguir aquests cafés és el producte. A Vending Pons ens assegurem d’aconseguir el milllor producte per els nostres clients, es per això que nosaltres hem escollit un de molt especial. El café en gra 100% Sostenible Rainforest de Nestlé Professional. Un café de qualitat hosteleria que ha deixat bocabadat als mateixos Reis d’Orient.

El punt número 2 i no per això menys important són les màquines de vending. Un bon café necessita un tracte especial. Les nostres màquines automàtiques de café han estat creades i configurades per tal d’oferir cafés igual o millors que les cafeteries. La imatge superior no menteix, es una mostra de lo que són capaçes de fer… Intensitat, escuma, volum i aroma. No només ofereixen cafés de qualitat, sinó que també s’hi suma la varietat. A les nostres màquines de vending trobareu més de 24 varietats (café a la vainilla, a la avellana, café praline, chocolata blanca, té a la menta…). 

L’ultim ingredient ens el porten cada any els mateixos Reis d’Orient. Cada any aporten a Vending Pons ganes i ilusió per seguir millorant en el món del vending. Oferir el millor café per empreses és la nostre visió desde ja fa uns quants anys i seguirem sempre per el mateix camí!