Col.laboracions Vending Pons primavera-estiu 2.013

I com si es tractés d’un premi que atorga un jurat, aquí teniu els quatre iniciatives que ens han sol · licitat (i se’ls ha adjudicat!) els serveis de Vending Pons en forma de col · laboració per als actes o esdeveniments en qüestió.

1. El famosíssim REC d’Igualada (Barcelona), que cada any aconsegueix atraure milions de persones a l’antic barri de les adoberies d’aquesta població, i que aquest any ha tornat a batre rècord d’assistència. Premiat (serveis cedits) amb Fonts d’aigua mineral i cafetera de càpsules Nespresso Business.

.

.

.

2. Els habituals Indi s Folls, si esdeveniment de la cursa més divertida i amb més bona acollida entre el públic de totes les edats … Premiat (serveis cedits) Fonts d’aigua mineral natural.

.

.

.

.

3. El carismàtic i emblemàtic Festival de Llegendes de Tous (Barcelona), esperat per tots els nens i pares, premiat amb Refrescs naturals de la marca Vichy Català i en els seus nous formats i amb Cafeteres de càpsules de Nespresso Business.

.

.

.

.

.

4. I en quart lloc, però el primer al cor de tots els esportistes de Santa Margarida de Montbui (Barcelona), l’Open Pàdel Captur Renault i amb premi de Fonts d’aigua mineral natural.