Compromisos nutricionals en Vending Nestlé Professional

Comunicat de Nestlé Professional als distribuïdors de vending de la marca.

El passat 28 de maig, coincidint amb el Dia Mundial de la Nutrició, Nestlé va llançar la seva campanya Compromisos Nutricionals amb l’objectiu de donar a conèixer tant els seus últims avenços en el terreny de la nutrició com els compromisos que està adquirint en la millora de la qualitat nutricional dels seus productes.

Per a això, la Companyia ha posat en marxa una campanya publicitària a través d’espots, banners i faldons anunciant els 10 compromisos nutricionals, entre els quals hi ha la reducció de sal, la limitació de calories i l’eliminació dels greixos hidrogenats en els seus productes.

Dins d’aquesta iniciativa s’emmarca també la renovació de la pàgina web de Nestlé i el llançament del menú Planner, una eina interactiva dissenyada per ajudar les famílies a planificar els seus menús setmanals nutricionalment equilibrats. La campanya ha estat elaborada per Ogilvy i els continguts digitals han estat dissenyats per Ogilvy i HC BCN conjuntament.

La campanya està pensada per ser publicitada per tots els canals de distribució Nestlé, al seu canal de distribució Nestlé Professional, dedicat al vending, venda automàtica per mitjà de màquines expenedores Nestlé Professional, s’emetran comunicats de marca global i es destinaran recursos a la difusió de la qualitat de la nutrició que englobaran els serveis de màquines de cafè automàtiques Nestlé, màquines automàtiques de begudes i màquines automàtiques d’alimentació.
Conjuntament a aquesta acció s’estan duent a terme les auditories de les que han estat informats anteriorment i que de forma extraordinària i lligada a l’acció Compromisos Nutricionals, valorarà només la qualitat dels productes en màquina de les empreses de vending que distribueixen de forma exclusiva nostres productes, avaluant tots els aliments en màquina.