Confessions prenent un cafè

Ja la vaig avisar, ” ens veiem a l’hora d’esmorzar, t’espero a la màquina de cafè, he d’explicar-te un tema que em preocupa “. És la meva companya, la meva amiga i de vegades la meva confessora i avui la necessitava. Vaig començar amb preàmbuls com faig sempre que alguna cosa em preocupa, és com si no sabés enfocar el problema ni tan sols verbalment, titubejava mentre introduïa la targeta a la màquina de cafè del nostre office, pensava molt i parlava poc, sentia el reconfortant aroma que desprenia la nostra estimada màquina de cafè mentre preparava la seva recepta i començava la frase per després tallar-la amb un ” ¿ que vols prendre tu, un cafè tallat com sempre ?, va que et convido mentre em escoltes “. Si, volia el seu cafè tallat de sempre i amb el seu somriure més càlid m’anima a que continués . Així doncs, ens vam asseure, jo amb les cames creuades, pràcticament sobre del fumejant cafè, absorvint la seva calor amb les mans i entre petits glops li vaig confessar les meves preocupacions. Ella, davant meu, somreia i entenia com sempre, m’animava a continuar, em corregia i em guiava, com feia quan alguna cosa em preocupava. Acabat el cafè, vaig aixecar els ulls i ens vam somriure, li vaig dir ” em sento millor “, ” és el que necessitaves ” em va contestar ella .
Si, vaig pensar, és el que necessitava , prendre un cafè amb la meva companya i explicar-li el que sentia .
Dedicat a la meva gran amiga i companya de feina ( ella ja sap ) i a Vending Pons, pel seu exquisit cafè. Els dos em reconforten quan els necessito.

Aquesta bonica carta la vam rebre recentment d’una persona que com podeu deduir gaudeix molt del nostre cafè i que a més te la gran sort de tenir una gran amiga, ens va demanar que la publiquéssim al blog per poder-li agrair a la seva amiga el fet d’estar sempre allà per escoltar-la quan la necessita. No ho podem negar, ens va commoure i la publiquem encantats. L’equip de Vending Pons et volem dir que “Ens has despertat les ganes de quedar per fer un cafè amb els nostres grans amics i gaudir de la seva impagable companyia”. Una abraçada a aquesta encantadora persona.