La nova cafetera per a oficines de Dolce Gusto

L’espera ha valgut la pena. Per fi tenim la millor solució de cafè per a oficines. Es diu Majesto, la nova cafetera de Dolce Gusto per a empreses. Una màquina de cafè moderna, elegant i intel·ligent que us deixarà més que sorpresos amb totes les seves funcions. A continuació, us les detallem:

Intel·ligència. La Dolce Gusto per a empreses aquesta equipada amb una APP que permet gestionar la compra de les càpsules Dolce Gusto. Amb aquesta tens l’opció d’oferir cafè gratis per a tota l’empresa o bé que cada empleat pagui pel seu cafè. Simplement connecta la targeta bancària amb l’APP Dolce Gusto i paga amb tan sols un clic.

Elegància. L’exclusiva cafetera de cafè per a oficines es vesteix de gala. El seu negre piano, els seus cercles infinits i el seu vermell sang la converteixen en la primera cafetera d’oficines digna de ser exposada en tots els racons de l’empresa.

Modernitat. Gràcies a la seva enorme pantalla tàctil podràs crear milers de receptes i personalitzar al teu gust. Des d’un simple tallat fins a un deliciós Latte Macchiato amb un toc de vainilla.

Si tens qualsevol problema amb la teva beguda comunica-ho a Majesto, ella t’ajudarà. La APP permet interactuar en tot moment amb la Dolce Gusto per a empreses i demanar-li coses com suggeriments de noves begudes, el reemborsament del teu cafè, parlar amb el nostre equip de Dolce Gusto per a empreses … L’única màquina de cafè per a oficines capaç d’interactuar amb la gent.

Un cop detallades totes les funcions de la nova Dolce Gusto per a empreses queda més clar perquè és la solució integral per a totes les oficines. Per trobar informació encara més detallada sobre el nou servei de cafè per a empreses podeu anar a www.dolcegustoempresa.com.