Eco-Aliments en el Vending

Avui dia la alimentació ecològica ha arribat fins a tal punt en que més de la meitat de la població catalana en consumeix regularment. Concretament un 56% de la població afirma comprar menjar ecològic cada mes.

Ara no tan sols es tracta de menjar “healthy” sino de que a més siguin productes més saludables, més nutritius, més respectuosos amb el medi ambient i més justos per als pagesos ja que no contenen productes químics de síntesi ni estan modificats genéticament. El món del vending ha donat un pas endavant i ara també es possible adquirir aquests tipus de productes a les seves màquines de vending. Nosaltres, els vending som els encarregats d’oferir-vos alimentació en l’empresa, per tant que millor que oferirvos els millors aliments que estan al mercat. Vosaltres mateixos teniu la possibilitat de menjar de la manera més saludable i ecològica quan feu les vostres pauses en els dies de cada día a les màquines de vending. Per tant esta a les vostres mans canviar la vostra dieta i en general ser mes respectuosos amb el medi ambient.

La alimentació ecològica en el vending ofereix una amplia gamma de productes, desde refrescos fins a patates de bossa, yogurs, fruits secs, caramels, coques d’arròs, barretes integrals…

One thought on “Eco-Aliments en el Vending

  1. Pingback: Vending Pons a Movistar+ | Vending Pons

Comments are closed.