El cafè de Vending en un espai especial

L’espai de descans a l’empresa és considerat cada vegada més com una necessitat important i a tenir en compte, ja que com demostren estudis realitzats al respecte, la productivitat, la satisfacció i el bon clima laboral augmenta si tenim en compte el confort i les necessitats del personal de la nostra empresa. Pensant en aquests motius, l’empresa Zurich Insurance, plc està modificant actualment en diverses oficines aquests espais apostant per crear ambients amplis, còmodes i amb tots els serveis necessaris perquè el personal pugui fer ús i gaudi d’ells.
Així doncs, a les seves oficines ubicades al carrer Aribau de Barcelona, han habilitat una zona de descans amb totes les comoditats necessàries, a més de diferents màquines de vending de Vending Pons com la màquina de cafè Nestlé Professional, la màquina d’alimentació ( o snacks com en sole dir, però que conté alguna cosa més que snacks ! ) i les màquines de begudes.
El servei de vending és una clau a tenir en compte en l’estudi de la zona de descans de l’empresa, i contractar una empresa de vending de qualitat és una garantia perquè aquest servei sigui 100% satisfactori per a tots els usuaris de les màquines de cafè, begudes i alimentació.