El cafè és gratis, paguem pel temps!

Un revolucionari concepte d’establiment és el que ha ideat l’empresa de cafeteries russa Ziferblat.

En els seus establiments el client paga el temps que roman a la cafeteria en lloc de pagar pel cafè, amb una tarifa de quatre cèntims d’euro per cada minut que el client gaudeix de l’espai. En aquesta cadena de locals, a més de poder gaudir d’un tranquil cafè amb llet amb galetes també es pot llegir, escoltar música, tocar el piano o connectar-se a internet en relaxants butaques que permeten passar una bona estona de la millor manera.

Ziferblat compta ja amb deu establiments a Rússia i recentment ha inaugurat l’onzè a Londres. Aquest nou model de negoci, rendible i en expansió, no prioritza la consumició, la imatge que vol oferir és la de local social que posa a la disposició del client una gran quantitat de serveis per passar una bona estona amb els amics, per al relax , l’estudi o com a centre d’oci.

El servei del cafè se’l fa directament l’usuari des de la màquina de cafè de la cafeteria i això si, hi ha un temps mínim d’estada de 20 minuts. Malauradament no podem fer servir aquest mètode en el nostre servei de vending, doncs segur que es queixarien els teus companys de l’espera!!!.