El cafè, la beguda del diable

“Aquesta beguda de Satanàs és tan deliciosa que seria una pena deixar als infidels el delit exclusiu de prendre-la. Cal enganyar Satanàs batejant i santificant-la per convertir-la en cristiana”.

Amb aquesta anècdota es va canviar el rumb de la història del cafè ja que des de la seva arribada a Europa, el cafè s’utilitzava com a beguda medicinal i fins i tot afrodisíaca, utilitzada majoritàriament per la comunitat musulmana per la qual cosa va despertar aviat un moviment dins de l’església cristiana en considerar-la una beguda d’heretges i anticristiana.

Segons les cròniques escrites sobre el papa Climent VIII, ell mateix va ser l’encarregat de valorar la prohibició o no del cafè a la comunitat cristiana, però al provar-la va considerar que una beguda tan bona no podia ser només per a infidels.

Tenint en compte que els mètodes d’extracció del cafè segur hauran variat molt per ser millorats passat el temps, entenem que si fos provada a data d’avui ni els més rígids cristians haguessin pogut negar-se a l’exquisidesa d’un bon cafè.

A més avui dia el cafè a evolucionat amb delicioses receptes, acompanyat amb llet, nata, xocolata, “toppings”, … que actualment ja no només podem prendre en cafeteries ja que les màquines de automàtiques de cafè Nestlé (vending), ofereixen un món de possibilitats per donar no només el millor servei de vending a les empreses sinó també la qualitat i varietat més exquisida.

Les màquines de vending que treballa Nestlé Professional podem gaudir a part dels clàssics i exquisits cafès Nestlé, cafès a la vainilla, avellana, dolç de llet, bombó, vienès, praliné, … i així incomptables receptes.

El món del cafè no s’atura, evoluciona constantment i Vending Pons i Nestlé Professional estan innovant constantment perquè els nostres clients puguin gaudir dels millors cafès Nestlé del mercat, la millor maquinària de vending i el millor servei.