El futur del vending amb Nestlé Professional

Darrerament us hem anunciat diverses novetats que estan a punt d’incorporar al nostre servei de vending de qualitat amb Nestlé Professional. El nostre futur immediat arriba ple d’interessants novetats per millorar i ampliar els nostres serveis. El vending es mou constantment només has d’estar amb el partner correcte per percebre els canvis.
A la nostra empresa de Barcelona portem ja diversos mesos amb diversos projectes nous, alguns ja s’han llançat, com les noves màquines de cafè automàtiques per a empresa, màquines de vending amb doble botonera i moltes més especialitats perquè puguem escollir la beguda que més ens vingui de gust; aquests màquines, amb 12 begudes calentes extres, ens dispensen a part de les clàssiques begudes novetats com cafè a l’avellana, cremissimo, dolç de llet, cafè a la vainilla, vienès o cafè caramel. Un altre dels projectes llançats és l’app de Vending Pons de pagament telefònica perquè pugueu pagar sense efectiu.
Tenim a més nous projectes pendents com els nous cafès de Starbucks de Dolce Gusto del qual podrem disposar pròximament o la nova línia de màquines Dolce Gusto per a empreses, amb sistema de pagament integrat, gran capacitat, estètica impecable i com no, les delicioses receptes de cafès , xocolates i tes de Nescafé Dolce Gusto. A més, Vending Pons, està preparant la línia Vending Healthy on es combinaran productes ecològics, saludables i amb compromís social. Aquesta línia està pensada per satisfer els consumidors de vending que busquen la qualitat Nestlé i, alhora, desitgen un plus pel que fa a tipus d’alimentació i que estan compromesos, a més, amb el medi ambient.
Tots els nostres projectes es llançaran sempre tenint en compte les nostres premisses de qualitat, punt de diferenciació de la nostra empresa de Barcelona, i, valor pel qual els nostres clients ens escullen.