El més llegit del Blog del 2.018

I en començar aquest 2.019 volem fer un repàs de les entrades del nostre blog de vending que més han agradat.

Vending Pons a Movistar + ” Aquesta entrada, feta al març explica que en  la sèrie de la cadena Movistar “Mira lo que has hecho” escrita i protagonitzada pel gran Berto Romero surten les màquines de vending (màquina de cafè automàtica Nestlé i màquina mixta) tant a l’inici com en el desenllaç de la sèrie. En els dos moments més marcats de la mini sèrie, quan en Berto coneix a la seva parella i quan tenen un fill, xerren i riuen mentre prenen un cafè de les màquines de Vending Pons.

Coneix les receptes de cafè Nestlé vending”. Els nostres clients han mostrat aquest any un gran interès per les receptes de les noves màquines de cafè automàtiques Nestlé. En aquesta entrada els hi expliquen les varietats que existeixen actualment i la seva composició.

Vending +Sà +Eco”, en aquesta entrada i en vàries més tractem el tema de menjar saludable i ecològic i de la implantació que hem realitzat en alguns clients, passant a tenir una màquina de vending amb productes ecològics i més saludables.

La APP de Vending Pons”, aquesta entrada del mes de juny també ha agradat molt i ens han fet posteriors consultes diferents clients. Es tracta una app per comprar amb les màquines de vending, des del teu telèfon, carregant-la amb diners o directament amb la teva targeta.

Un bon cafè pel món” Es una entrada que també ha agradat doncs pot ser els nostres clients no sabien que treballem el vending amb compromís social i que vetlla pel medi ambient; el Rainforest de Nestlé és la millor solució per les màquines de vending i pel món!.

Properament…Dolce Gusto per a empreses” Es una entrada de quasi finals d’any, del novembre i ens explica que està a punt de sortir al mercat la “Majesto” que serà la revolució pels amants del cafè de Dolce Gusto de Nescafé creada especialment per a empreses i que facilitarà molt el consum versus altres màquines de càpsules professionals del mercat.

Aquestes han estat les entrades més llegides i les que més comentaris i consultes ens han generat aquest 2.018. Com veieu hi ha amplitud de temes, des de noves tecnologies fins a la nostra cura o la del medi ambient i con no cafès i més cafès i el interessant fet que els nostres clients van veure les seves màquines de vending a la televisió!