El nostre millor aliat, el cafè Nestlé.

Hi ha un producte alimentari que ens acompanya sempre i ens hauria d’acompanyar més que mai en aquests dies difícils en què necessitem tenir el nostre sistema immune ben carregat. El cafè. Ric en antioxidants actua directament com a defensa de possibles malalties i atacs de microorganismes. La quantitat d’antioxidants depèn de el tipus de cafè, màquina de cafè i de la manera de preparació. A continuació us anem a exponent les dues formes més comuns per preparar un bon cafè:

 

  • Cafè exprés: La millor manera per no desaprofitar ni un gram d’antioxidants. Aquest cafè per a empreses es prepara amb grans acabats de moldre, és aquell que podem trobar en les nostres màquines de vending o bé a la nostra Dolce Gusto para empresas on trobareu cafè acabat de moldre i conservat amb total frescor gràcies a la tecnologia de les càpsules. Perquè és la millor manera de preparar-ho? Per la frescor de el cafè en gra. És un aliment que com més aviat es consumeixi millor, a l’igual que la fruita aquest s’ha de menjar acabat de tallar per no perdre cap nutrient.

 

  • Cafè soluble: La segona millor manera es el cafè mòlt. Diàriament consumim cafè d’aquesta manera amb el típic Nescafé Vermell a les nostres cases. Es per això que el debat de gustos recau entre els amants del soluble contra els de exprés. Sovint trobareu també moltes màquines de cafè per a empreses amb cafè soluble en comptes de gra, ja que la gent està molt acostumada a el sabor d’un bon cafè soluble. A diferència del cafè en gra aquest es molt menys intens i més dolç el que és ideal per fer barreges amb xocolata, llet, vainilla…

 

Com a conclusió, les dues formes són bones per aconseguir la quantitat d’antioxidants necessària per protegir el nostre sistema immunitari. El que hem de procurar aquests dies es seguir amb les nostres dosis diàries de sempre tot i que el ritme de treball hagi disminuït. Les nostres màquines de vending no  tan sols us ajuden a estar més immunes a aquest virus sinó que ens mantindran atents, actius i feliços en aquests dies.