Vending Pons i Nestlé a la tele!

La nova sèrie “Mira lo que has hecho” de Movistar+, escrita i protagonitzada per Berto Romero comptarà amb el conjunt de màquina de cafè automàtica i màquina automàtica d’alimentació i begudes de Vending Pons i Nestlé Professional.

El conjunt de màquines de vending Nestlé es veurà en diverses escenes i us avancem que es prendrà un cafè en una escena i comprarà un producte de la màquina de menjar de les nostres màquines de vending.

La sèrie, com no, serà una comèdia i tractarà sobre el naixement del primer fill d’un home, Berto Romero, escriptor i protagonista de la sèrie rebel·la que la comèdia té tints autobiogràfics ja que, segons explica l’humorista en aquest vídeo que ha donat a conèixer el seu nou projecte, “la història comença amb el naixement del meu primer fill”.

Us adjuntem l’enllaç amb la notícia i el divertit vídeo de la presentació del projecte on s’escenifica com l’actor els explica, o ho intenta, als seus fills que estarà ocupat fent una sèrie.

https://www.mediaset.es/telemania/series/series-nacionales/berto-romero-protagonista-comedia-movistar-mira-hecho-movistar_0_2336250895.html

Tant a Nestlé Professional com a Vending Pons estem encantats amb la col·laboració en la sèrie i que la productora “El Terrat” s’hagi fixat en les nostres màquines de vending i esperem sigui un altre èxit de la productora, de Movistar + i com no del divertidíssim Berto Romero .

I estem també encantats que els nostres clients vegin les seves màquines de vending a la divertida sèrie.