Els productes de la vostra màquina de cafè.

Per informació als nostres clients passem a continuació els productes que fem servir a les màquines de cafè. Tots de la marca Nestlé.
Bonka en gra natural: Cafè torrat de grau mig que es caracteritza pel seu perfil equilibrat en intensitat, cos i persistència al paladar i amb un suau aroma a torrat.
Bonka en gra descafeïnat: Cafè descafeïnat torrat amb gran intensitat, perfil equilibrat i amb lleuger sabor a torrat. Amb la personalitat pròpia d’un cafè torrat.
Bonka en gra 80/20: Cafè torrat lleuger, amb un perfil de tassa intens i un sabor que perdura al paladar. Amb notes caramelitzades pròpies del cafè torrefacte.

Aquests productes estan disponibles en totes les nostres màquines de cafè, existeixen però, varietats en quant a les preferències concretes dels nostres clients. Vending Pons ofereix també l’opció de cafè sostenible Rainforest per a les seves empreses. + info en el blog següent.

Aprofitem aquest enllaç per comentar-vos que tant important com el cafè que hi posem a la màquina és l’aigua amb el que es prepara. Totes les màquines de cafè Nestlé venen incorporades amb un filtre d’aigua de la marca Brita per assegurar-nos que el cafè sigui servit en les màximes garanties de qualitat. En quant a les màquines que no van connectades a la xarxa, que tenen un garrafó per ser autónomes, aquest és d’aigua mineral natural.