Els productes de la vostra màquina de vending. Nesquik

El cacao és un aliment energètic pel seu alt contingut en hidrats de carboni. A més, al acompanyar-lo amb llet és ric en magnesi, fòsfor i calci. El seu consum està especialment indicat en casos d’inapetència, dietes hipercalòriques i en activitats on es requereixi d’un gran esforç físic.

Nesquik és una beguda que conté cacao, a més inclueix vitamines i minerals tals com:  

CALCI
Mineral més comú del cos, fonamental pel desenvolupament i manteniment dels ossos i les dents. Intervé també en nombrosos processos biològics del nostre cos com la funció nerviosa, contracció muscular i la coagulació de la sang.

FERRO
Forma part de la hemoglobina, substància encarregada de transportar oxígen a les cel.lules del cos. Un consum adequat de ferro evita certs tipus d’anemia i ajuda a certes proteïnes a realitzar la seva funció de forma correcta.

VITAMINES
Algunes vitamines són necessàries pel funcionamient de les proteínes que actúen com enzims. Són importants pel bon funcionamient dels músculs,  como la vitamina B1 i B6ó per la formació de glòbuls vermells.

ENERGIA
Els carbohidrats o hidrats de carboni són font d’energia que s’utilitza de forma ràpida pel cos per poder realitzar totes les activitats diàries tant físiques com mentals.

La glucosa és el combustible del cervell.

Les màquines de cafè Nestlé compten amb dues opcions de xocolata Nesquik, sola o amb llet. Qualsevol de les dues és una bona opció tant de sabor com alimentícia.