En quin país es consumeix més cafè?

Sabeu a quin país es consumeix més cafè? Segurament que us imagineu al capdevant de tot Itàlia, però esteu ben equivocats. 

Es cert que Itàlia es el país estrella en el vending i en les màquines de cafè automàtiques, però resulta ser que el país on es consumeixen més cafès de vending és al nord, concretament a Finlandia amb un rècord de 12 kilograms per persona al any, juntament venen els Noruegs amb 10 kilograms per persona, els Suecs amb 8,4 kg y els Holandesos amb 8,2 kg. Itàlia a pesar de ser el favorit en els cafès, tant sols consumeixen 5,9 kg. I en la posició número 19 es troba España amb més de 4,5 kg de cafè per persona al any. Tot seguit ve Estats units amb 4,1kg.

Les dades més rellevants són les dels paísos productors de cafè per a vending, Brasil y Mèxic, aquets dos tant sols consumeixen 1,2 kg.

Diuen que els paisos més avanzats són els del nord, justament els que més consumeixen cafè… Sense dubte hem de beure més cafè de màquines de cafè automàtiques per tal de igualar aquesta situació. Vending Pons com a distribuidor oficial de Nestle Professional ofereix els millors serveis de vending per tal de satisfer les vostres necessitats.