Estem venint. Vending Pons a …

Des de Vending Pons, agraïm i celebrem la confiança que ens han dipositat recentment les següents empreses:

Tallers Felip Verds. Empresa ubicada a Vilanova del Camí (Barcelona) i dedicada des de fa més de 100 anys a la fabricació i comercialització de maquinària, equips i instal · lacions per a la indústria de la ceràmica estructural així com per a minerals.
IGE Group, recentment premiada per la UEA (Unió Empresarial de l’Anoia) i per la seva capacitat d’exportació i per PIMEC en les seves premi PIMES 2013 per la seva acció emprenedora empresarial a través de la innovació, situada a Vallbona d’Anoia (Barcelona) i amb estructura en tota la geografia mundial. Dedicada a la fabricació i integració de centres de processament de dades i sales de control.
SALPE empresa de Sant Andreu de la Barca (Barcelona) amb més de 40 anys d’experiència en el sector de les arts gràfiques, concretament al packaging i auxiliar.
Empreses totes amb una gran qualitat humana, on esperem complir les seves expectatives de servei, qualitat i responsabilitat com a proveïdors dels seus serveis de Vending (màquines automàtiques de cafè Nestle Professional, begudes i alimentació), Cafè en càpsules Nespresso Business i fonts d’aigua mineral natural .