Evolució de la marca Nestlé (i una mica d’història…)

Hi han marques que ens han acompanyat sempre
i avui Vending Pons, no parlarà de vending, ni de màquines de cafè automàtiques, ni del cafè en grà de les seves màquines, ni de les càpsules Nespresso Business, avui parlem de: Nestlé en global, perque està bé fer una mica d’història i perque hi han marques que ens acompanyaran sempre…

Nestlé en alemany te un significat que ràpidament associareu; “petit niu”. Així Henry Nestlé quan al 1.867 comença a comercialitzar la farina lacteada, aliment destinat a nutrir als més petits i un producte inèdit en el seu temps, va associar el seu cognom i el seu significat a la marca i així van néixer a la vegada la marca i el primer preparat infantil de llet. Gran innovador, va deixar un llegat molt important en el camp de l’alimentació que, al igual que la marca, perdura en l’actualitat.

Al llarg de la història de Nestlé cal destacar la creació dels següents productes:

1905 es va inventar la llet condensada (La Lechera)
1929 es va unir a l’empresa Peter-Cailler-Kohler, el seu propietari Daniel Peter, veí i amic seu, va ser l’inventor de la xocolata amb llet. Així es va iniciar la marca amb la xocolata Nestlé.
1938 es va crear Nescafé, el primer producte soluble de cafè.
1947 s’uneix a Maggi, empresa creadora de les sopes deshidratades.
1962 adquireix Findus i inicia el seu camí cap al menjar congelat.
A partir d’aquí la marca creix i es consolida arribant a ser:

Nº 31 de les companyies més importants del mon
Nº 8 de les companyies més importants de Europa
Nº 1 mundial d’alimentació
1era empresa industrial a Suïssa

Finalment, cal destacar que Nestlé que s’adapta a cada mercat amb la seva cuina local, fabricant en el propi estat on es ven i amb productes d’allà, cosa que augmenta molt el seu reconeixement de marca global.

Avui en dia, després d’un llarg recorregut  la marca Nestlé a aconseguit mantindre el fil  conductor cap al públic, mantenint la qualitat i la naturalitat en els seus productes, innovant i continuant sent una “Marca de tota la vida”.

#Unamicad’història #VendingPons #NestléiNestléProfessional #Volemsabermés!

One thought on “Evolució de la marca Nestlé (i una mica d’història…)

  1. Pingback: Història del vending | Vending Pons

Comments are closed.