Gots de cafè reciclats, decoració i il·luminació.

Ens encanten les idees per reconvertir i reciclar els gots de paper com els que utilitzem a les nostres màquines expenedores de cafè. Són tan pràctics i simpàtics que no paren d’aparèixer interessants creativitats amb ells.

En aquesta ocasió ens trobem amb un treball manual que dóna com a resultat un preciós complement decoratiu per casa, totalment personalitzable. Es tracta d’un llum de llums led que podràs posar en el saló, a la teva habitació o decorar amb motius nadalencs per quan arribin les dates d’adornar l’arbre.

Necessitaràs:

Un pack de gots de paper
Tisores i cúter
Paper amb els colors o motius que desitgis
Llums blanques LED (tipus Nadal)
Cinta de doble cara
Un llapis

A continuació tens el procés detallat en imatges que passa per retallar el paper amb la forma del vas, enganxar els diferents retallades sobre gots amb la cinta de doble cara, fer les perforacions al fons dels mateixos i fixar-los un a un amb els leds .

 

Llest! No digueu que no queda genial, ia més és molt senzill de fer. No dubteu a enviar-nos els vostres quan us animeu a fer-los, podeu compartir amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic: info@vendingpons.cat o al formulari de contacte de la nostra web. Ens encantarà veure’l!