Humor i saviesa

Avui a Vending Pons ens hem despertat amb humor, però amb un humor especial. Recordeu a Mafalda?, les seves frases eren famoses i ara us convidem, mentre feu un cafè de les màquines de vending de Vending Pons!!!, a que preneu un moment de descans i gaudiu del particular humor i saviesa d’aquesta petita nena…
MafaldaParaVending

I ara les frases:
“No és cert que tot temps passat va ser millor. El que passava era que els que estaven pitjor encara no s’havien adonat …”
“Per on cal empènyer aquest país per tirar-ho endavant?”
“No seria més progressista preguntar on seguirem, en comptes d’on anem a parar?”
“Com sempre: l’urgent no deixa temps per l’important”
“A mig món li agraden els gossos, i fins al dia d’avui ningú saber que vol dir guau.”
“Diuen que l’home és un animal de costums, mes bé de costum l’home és un animal.”
“No serà per ventura que aquesta vida moderna està tenint més de moderna que de vida?”
“I si en comptes de planejar tant voléssim una mica més alt?”

Sorgida a partir d’una campanya publicitària que no es va dur a terme, Mafalda va ser publicada per primera vegada el 15 de març de 1964, pel setmanari argentí Primera Plana com una col·laboració fixa, satírica i innovadora.

Des de llavors, el personatge d’aquesta nena de sis anys li ha donat la volta al món, amb especial repercussió en els països de Llatinoamèrica. En ells és senzill identificar i ubicar els temes sobre els quals parla la caricatura. En els altres, vosaltres decidiu…

Mafalda té sis anys i exhibeix una preocupació genuïna per tot el que passa al món. Escolta i comenta dia a dia les males notícies de la ràdio i de la televisió, sempre amb l’esperança que en algun moment tot s’arregli i s’aconsegueixi la pau mundial.

ReflexionesDivertidas & TomandoUnCaféConVendingPons & YHaciendoUnaPausa

ReflexionsDivertides & PrenentUnCafèAmbVendingPons & IFentUnaPausa