I tu com prens el cafè?

L’expressió anar a prendre un cafè és molt comú en el nostre llenguatge i és molta la gent que té com a costum diària prendre cafè però, què en sabem dels orígens del cafè?
Explica la llegenda que a Etiòpia, probablement a la regió de Kaffa, un pastor de cabres va beure un beuratge fet amb uns grans després de veure l’efecte que feia en les seves cabres en menjar-ho. El que sí que se sap amb certesa és que els esclaus del Iemen ja consumien la cirera del cafè al segle XV.
A Europa va arribar al segle XVII i els diferents països han anat establint la seva pròpia cultura del cafè i creant diferents varietats. A Vending Pons sabem que hi ha tants gustos com persones i per això ja ofereix als seus clients unes màquines de cafè automàtiques amb una gran varietat de combinacions de cafès, oferint sempre amb el cafè de qualitat Nestlé Professional.
Abans es podien diferenciar dos grups de persones, els que adoren el cafè i els que no. Avui en dia, és més fàcil que tots trobem la combinació que més ens agradi. De fet, hi ha estudis que demostren que segons el tipus de cafè que escollim es revelen característiques de la nostra personalitat. T’animes a trobar la teva recepta preferida en les màquines de vending de Vending PonsNestlé Professional?