La APP de Vending Pons

Les tecnologies estan aconseguint cada vegada més facilitar-nos la feina i en aquest cas ens facilitaran les consumicions que vulguem fer en les nostres màquines expenedores de vending Nestlé Professional.

Acabem de presentar la nova APP que facilitarà la compra en les nostres màquines expenedores de vending, tant en les màquines expenedores automàtiques de cafè Nestlé com en les màquines de snacks (alimentació) i en les de begudes.

La APP és molt fàcil de fer servir, només t’has de col.locar davant de la màquina de vending on vulguis consumir i obrir la APP, connectar-te i demanar la teva consumició. Et serà servida sense moure ni un dit!!!. Des de la APP podràs gestionar les teves compres ja sigui carregant amb moneda o bitllet el teu “moneder virtual” o simplement enllaçant el pagament amb la teva targeta de pagament tipus Visa o altres.

Aquesta APP, a més, funciona d’una manera molt divertida i fàcil doncs crea un servei de missatgeria virtual on quan tu cliques la teva consumició ella et diu que ja te l’està preparant o simplement en quant obres la APP et saluda i et demana com estàs i que vols prendre.

D’aquesta manera cerquem facilitar el més possible les diferents costums de compra dels nostres clients, deixant a la seva elecció si volen pagar el seu cafè amb targeta, en bitllet o moneda o a través de dita APP.