La app per les màquines de cafè

La revolució de les màquines fa anys que ens envaeix, no la podem evitar, així doncs sument-nos al moviment i aprofitem les avantatges que la tecnologia ens aporta.

Els sistemes de pagament en el món del Vending i les màquines de cafè per a empreses estan innovant per adaptar-se als nostres hàbits de consum. Actualment el sistema amb més creixement es la compra a través de app. A Catalunya, l’ús de les apps te un creixement anual de més d’un 11%, una altre dada significativa es que actualment el 43% dels compradors ja paguem a través del mòbil. Per aquest motiu a Vending Pons tenim funcionant el sistema de pagament per app Orain que facilita als usuaris de les nostres màquines de cafè Nestlé Professional el poder-se dispensar la seva beguda preferida sense dur res més a sobre que el seu telèfon mòbil.

Entenem que un Vending de qualitat es un conjunt de pràctiques que fan que el resultat final de l’usuari de les nostres màquines automàtiques de cafè, de begudes i d’alimentació pugi gaudir del millor cafè, preparat amb productes de vending ecològics, sostenibles i amb certificat Rainforest, preparat amb la millor màquina de cafè per a empreses i acompanyat amb totes les facilitats possibles perquè el consumidor final vegi el valor que li donem al nostre servei.