La Fundació Auria recicla amb ampolles de Vending Pons

Una visita molt agradable.
Fa uns dies Vending Pons, va fer una visita a un client nostre d’Igualada (Barcelona) i ens varem topar amb una agradable sorpresa mentre pujavem escales amunt; tot l’interior de l’escala estava decorat amb ampolles de plàstic reciclades de Vending Pons (de les màquines d’aigua) i l’efecte era impresionant, ple de colors i vida. Ens va agradar tant que hem guardat una imatge pels nostres arxius i ara us la possem aquí per tal que donem voltes a idees i pensem que podem fer per fer el nostre entorn laboral més agradable.
Us adjunto el missatge de l’empresa envers al tema en qüestió:

“Un mòbil ple de color i vida resultat del reciclatge.
Les persones dels Serveis de Teràpia Ocupacional i de Prelaboral de la FAP d’Igualada, hem elaborat un mòbil amb el suport de l’Assumpta Codina al seu taller, L’Enxub . El mòbil , de molts colors, està composat d’ampolles i taps de material reciclat i ha donat a l’escala vida i color.
El fet d’haver-ho realitzat amb ampolles reciclades ha tingut en compte una màxima de les mesures per vetllar pel medi ambient com el de la reutilització de materials” .

Des de Vending Pons animem a totes les persones a reciclar i us volem recordar que ja tenim algunes empreses que estan seguint aquesta línia de pensament. Una bona idea podria ser ser la de portar-se la tassa de casa nostra per utilitzar-lo a les màquines de cafè Nestlé i demanar-nos que no us dispensem got, tenim empreses que ja estant funcionant d’aquesta manera i les màquines de cafè Nestlé estan preparades per fer-ho, només s’han de programar d’aquesta manera.
Per als clients de Vending Pons de línia d’aigua, els que a més de màquines de cafè tenen fonts d’aigua mineral natural, els recordem que poden reciclar doblement doncs també tenim una opció al respecte; dispensem gots de plàstic per servir l’aigua de les fonts però també podeu demanar-nos simplement que no ho fem i emportar-vos igualment el got de casa vostra o simplement estalviar en consum i fer servir el got durant vàries vegades.

Aquí us ho deixo…