La millor manera de gaudir del cafè ristretto

El cafès de Nespresso contenen una personalitat pròpia, el ristretto és un dels més desitjats pels consumidors coneixeu el perque.

El cafè ristretto de Nespress0, el preferit dels consumidors de la marca, és una barreja de grans de cafè provinents de latinoamerica i composta d’aràbiques. El resultat es un espresso concentrat, molt equilibrat i amb una gran personalitat.

Visualment és un cafè amb una crema intensa i marró caramel, compacta i setinada.

Aquest Grand Cru te un fort bouquet transmès per l’aroma de cafè torrat, regalèssia i cacau

Al paladar el sabor és complet i estructurat, embolicant al paladar amb el sabor amarg tan característic dels ristrettos.
Es pot acompanyar amb fruits vermells, regalèssia o xocolata negra.
La seva intensitat és del 9 i se serveix en tassa petita.

Els cafès de Nespresso els podem trobar tant en la seva versió club, utilitzats freqüentment a casa o en la seva versió business, exclusiva per a servir el millor cafè en les empreses i oficines de manera còmode i amb la qualitat garantida de la marca. Les càpsules això si son diferents al igual que els models de les màquines de cafè, doncs les màquines dedicades a Nespresso Business son més compactes i estan preparades per a servir cafès de manera molt pràctica i amb quantitats molt més elevades.

Les màquines de cafè automàtiques de Nespresso Business son la sol.lució perfecte per a empreses i oficines on volen gaudir d’una qualitat extra, així com d’un servei de vending que els hi faciliti la reposició i el servei i que a la vegada necessitin acompanyar aquest d’altres màquines de vending, com les màquines automàtiques d’alimentació o begudes.

One thought on “La millor manera de gaudir del cafè ristretto

  1. Pingback: Nova web de Vending Pons | | Vending Pons

Comments are closed.