La nova App de receptes de Nestlé

Hem estat provant la nova App de receptes de Nestlé !!!
D’entrada veiem que té una valoració de 4 estrelles sobre 5, aquesta ben valorada, però volem saber si els nostres companys d’alimentació s’ho treballen tan bé com a Nestlé Professional amb les màquines de cafè automàtiques que ens fan unes receptes molt a gust dels nostres consumidors !!!
L’App en temes tècnics és correcta, ben puntuada com hem dit, l’App es carrega ràpid i s’obre tambíen lleugera .. La imatge millor no veure-la a l’hora de dinar ja que desperta la gana! i les opcions que ens dóna en obrir la App estan clares, això ens agrada … Veiem que podem accedir a receptes, a una planificació de menús (això promet), trucs, ajuda a cuiners novells o Per on començo ?, alimentació equilibrada, consells i ensenyaments molt adequades per cuidar-nos, cuina amb … les marques de Nestlé clar, dues aplicacions més (la de la mateixa App de cuina i la segona diu “llibre personalitzat” i aquesta és també bastant interessant ja que a qui li interessi pot personalitzar les seves receptes preferides en un llibre, la portada del mateix i altres detalls; potser podria ser un bon regal per als molt “cuinetes” i finalment la secció “El meu area personal” on trobes el teu compte, les teves receptes preferides, fins i tot una llista de la compra.
És a dir li donem una bona valoració doncs la veritat és completa i només trobem a faltar que un cop feta la llista de la compra ens estalviï l’haver d’anar a buscar-la, és a dir que l’enviï ella mateixa al nostre súper preferit i ens la lliurin a casa quan millor ens vagi !!! i mentre l’esperem que avisin al nostre equip perquè ens serveixi un exquisit cafè caputxino calentet demàquina de cafè automàtica, ¿seria molt demanar? jejej
En fi només queda recomanar a tots els nostres clients i usuaris incondicionals de les màquines de cafè Nestlé de Vending Pons i aconsellar-los que després de l’exquisida i equilibrada recepta no s’oblidin de prendre el cafè a les nostres màquines de vending de qualitat Nestlé.