La tecnologia en el món del vending

Com connectar amb el client i interactuar amb ell ha estat sempre una prioritat per Nestlé Professional i els seus distribuïdors de venda automàtica
La tecnologia com a vehicle de desenvolupament és imprescindible per evolucionar i Nestlé s’enfronta a diferents reptes que marquen el present i el futur més immediat i que seran decisius per mantenir el nivell de satisfacció que els clients esperen de la marca.
En aquest context, s’emmarca el paper que exerceix la tecnologia com a vehicle d’evolució i desenvolupament i que ja és imprescindible per enfortir i agilitzar la relació de la maquinària amb el client.
Entre aquests reptes, trobem la interactivitat que permetrà als distribuïdors de Nestlé Professional aconseguir la fidelització dels consumidors a través d’unes relacions més properes que facilitin la informació disponible i millori l’experiència del client. La interactivitat permet, a més, utilitzar mètodes de pagament senzills que faciliten les noves tecnologies.
En segon lloc, un altre aspecte important per a la marca és la telemetria, una eina que permet conèixer l’estat de les màquines i el nivell d’ús de les mateixes per poder estudiar els consums i incentivar i créixer segons els gustos dels usuaris de les màquines de vending, tant en màquines d’alimentació i begudes com en màquines automàtiques de vending de cafè Nestlé on el món de les varietats i receptes va guanyant cada vegada més mercat.