La vida saludable del consumidor sa

Depenent de la conscienciació per la salut de cada persona varia el seu estil de cuidar-se, per això hem elaborat 3 perfils bàsics sobre això:
• Bàsics: Persones que entenen que és important l’alimentació saludable però la perceben com un sacrifici ja sigui pel seu estil de vida, les facilitats que el menjar ràpid aporta i el preu de la mateixa.
• Moderats: Persones que s’adapten a una nova realitat alimentària sabent que això els aporta beneficis pel que fa a salut i benestar.
• Extrems: Persones que han canviada tots els àmbits de la seva vida per seguir un estil de vida saludable.
És clar, pel que fa a estil de vida saludable no ens podem basar només en l’alimentació, necessitem més tenir en compte com a mínim la nostra salut i forma física. Tenint en compte tots aquests aspectes podrem valorar millor la quantitat de qualitat que necessita el nostre organisme.
De tota manera, per a alimentar-nos de forma saludable és tan important el producte com l’elaboració.
I el vending pot ser saludable?
Si volem, si.
Tenim diversos components a valorar:
El primer les màquines automàtiques o de vending de cafè. Sabem que són imprescindibles en el nostre lloc de treball però que aporta el cafè?
Contribueix a conservar la memòria i augmenta el rendiment físic i mental.
Té un alt contingut en antioxidants, prendre 2 a 4 tasses diàries pot aturar el deteriorament cel·lular i, d’aquesta manera, retardar el procés d’envelliment.
Controla la diabetis: el consum moderat d’aquesta infusió actua com a protector enfront de la diabetis tipus 2, ja que combat l’estrès oxidatiu provocat per aquesta malaltia crònica.
Redueix els nivells d’àcid úric de forma natural.
Combat l’asma: aquest benefici es deu al fet que la cafeïna dilata els bronquis i, d’aquesta manera, afavoreix el passatge lliure i moderat d’oxigen.
Preveu la cirrosi hepàtica: el cafè redueix el risc de desenvolupar aquesta greu malaltia del fetge, especialment en els casos que ha estat causada per una hepatitis no viral mal curada.
És estimulant i energitzant, el cafè és un gran aliat per regular l’estat d’ànim. Aquesta beguda actua sobre els teus neurotransmissors, i així provoca que alliberin endorfines i dopamina, dues substàncies clau per contrarestar la depressió.
Redueix les cefalees: el cafè reporta energia i pot alleujar el mal de cap al dilatar els vasos sanguinis del cervell, sempre que ho beguis en dosis moderades ..
Aporta gran quantitat de potassi, magnesi i fluorur, per això ajuda al bon exercici de la ment i la memòria.
Prevé el càncer de còlon i recte: el cafè inhibeix la secreció d’àcids biliars, els quals poden ser un factor crucial en el desenvolupament de càncer de còlon i recte.
Podem visitar la màquina de cafè automàtica Nestlé Professional sempre que quedem però tenint en compte prendre el cafè en dosis moderades i millor sense sucre. És bo recordar que les màquines de cafè automàtiques ofereixen a més dels cafès clàssics, cafès descafeïnats i exquisides receptes amb i sense cafè.
El segon punt per valorar són les màquines automàtiques de begudes i alimentació, les unirem perquè en tots dos casos dependrà de l’oferta de la màquina i de l’elecció de l’usuari. Podem comprar brioixeria i refrescs ensucrats o escollir productes de vending sans i que ens aportaran valors nutricionals interessants per a la nostra salut.
Les màquines de venda automàtica o expenedores automàtiques contenen actualment productes integrals, sense sucres afegits, fruites, fruits secs i fins i tot biològics.

Està a les nostres mans l’elecció de l’aliment i hem de recordar que la demanda és la fa que apareguin amb més o menys freqüència uns productes que d’altres, així que comencem a pensar en verd també a la nostra alimentació.

Vending Pons i Nestlé Professional estan pensant sempre en la salut dels seus clients amb una oferta de vending saludable en màquines expenedores automàtiques i amb les millors qualitats de la marca.