Les begudes saludables estan de moda. El te és una beguda que conté antioxidants que protegeixen la salut, però el te verd té, a més, un tipus de polifenol anomenat catechina que, segons els científics senyalen, ajuda a reduïr el risc de càncer, la pressió arterial alta, els atacs de cor i els infarts. Per això prefereix Nestea, en la seva varietat la LLIMONA… és la beguda preferida a l’hora d’obtenir sabor i cuidar la salut, doncs té antioxidants i és exquisit al paladar.Vending Pons ofereix en totes les seves màquines de cafè la opció de te Nestea. Proveu-lo i gaudiu! I amb aquesta calor també us aconsellem preparar begudes fresquetes amb infusions, us passem un blog que és molt interessant. Intenteu fer-ho amb aigua mineral!!!

100% sostenible i 100% aràbiga. Aroma, sabor i crema, la combinació perfecta que dona lloc a una tassa de cafè. Et portarà a gaudir d’un món de sensacions intenses.
La certificació Rainforest ajuda als caficultors a suportar les oscil.lacions del mercat global, guanyar eficiència i millorar la qualitat dels seus cultius.
Nestlé amb Bonka Origen aposta per la Sostenibilitat, ocupant-se de les bones pràctiques  en els eixos econòmics, socials i medi-ambientals.
Vending Pons ofereix a tots els seus clients aquest tipus de cafè que respón a una filosofia cada vegada més activa de solidaritat i voluntat de millora global.

Aprofitem aquest enllaç per comentar-vos que tant important com el cafè que hi posem a la màquina és l’aigua amb el que es prepara. Totes les màquines de cafè Nestlé venen incorporades amb un filtre d’aigua de la marca Brita per assegurar-nos que el cafè sigui servit en les màximes garanties de qualitat. En quant a les màquines que no van connectades a la xarxa, que tenen un garrafó per ser autónomes, aquest és d’aigua mineral natural.