Les càpsules Nespresso solidàries

Vending Pons ha iniciat una campanya de donacions als col·lectius més necessitats durant aquesta crisis del Covid-19. El protagonista d’aquesta campanya és sens dubte l’Hospital d’Igualada, un dels primers centres afectats de Catalunya que ha estat lluitant molt dur des de el primer dia, són i seran els nostres herois per sempre.

Una Nespresso Zenius i 850 càpsules Nespresso Professional han sigut entregades al Hospital d’Igualada per tal de aportar #1dosidenergia+. El hashtag de la campanya ho diu tot, el cafè per empreses de Nespresso aportarà 2 dels molts beneficis que té aquest super nutrient:

El primer de tot, ENERGÍA. Tot just el que necessiten els professionals del Hospital d’Igualada per tal de continuar amb la mateixa força que van començar desde ja fa uns dies.

El segon benefici és, el POSITIVISME. Està científicament demostrat que el cafè en càpsules per empreses aporta felicitat i per tant positivitat en totes les situacions del dia a dia. Gràcies al cafè Nespresso repartirem milers de somriures a tot el personal sanitari, pacients i col·laboradors del entorn.

Així doncs iniciem la campanya #1dosidenergia+ amb molta il·lusió de poder donar suport amb el millor producte de Vending Pons, les càpsules de cafè per empreses de Nespresso.