Les millors fonts d’aigua mineral

Des de fa ja un temps que a Vending Pons treballem amb les millors fonts d’aigua mineral del mercat, la Emax, Fmax i Fleet de EBAC Water coolers. Són les millors no tan sols per un motiu, sinó per moltíssims

  1. Són les úniques amb una higiene 100% garantida en canviar tots els components que estan en contacte amb l’aigua gràcies al sistema patentat WATER TRAIL®.
  2. El canvi del WATER TRAIL® es realitza en menys de 20 segons, amb el que pot estalviar temps i productes químics (de neteja). Simplement s’ha de substituir la neteja per una peça nova.
  3. Ofereixen una gran quantitat de plàstics de tots els colors per poder personalitzar les fonts a gust del client.
  4. El model Fmax compta amb un innovador sistema d’evaporació a la safata de recollida de degoteig. Compte a més de botons electrònics per millorar la comoditat de l’usuari.
  5. Tots els models porten porta-gots integrat.
  6. La capacitat del dipòsit de fred és de 2,5 litres.
  7. Es pot regular la temperatura de l’aigua fàcilment mitjançant el termòstat del darrere.
  8. El model Fleet compta amb un innovador sistema de fred per banc de gel en què la seva capacitat del dipòsit de fred és gairebé il·limitat.
  9. Disseny elegant per a cada model

Com a distribuidors de Ebac a nivell espanyol aconsellem sens dubte treballar amb aquestes fonts, nosaltres mateixos estem molt orgullosos de poder oferir aquestes fonts a tots els nostres clients ja que sabem que instal·lar una EBAC és sinònim d’èxit.

Per a més informació sobre la nostra oferta de fonts d’aigua mineral clica aquí.