Les receptes nadalenques de Vending Pons

Ja tornem a estar en aquesta època de l’any. Sens dubte una de les nostres preferides a Vending Pons! És època de cafès i xocolates calents, dispensats com no, per les nostres màquines de cafè automàtiques Nestlé Professional. És època de regals i ja n’hi ha algun que un altre que ens ha donat el seu… Mc Donald’s juntament amb la col·laboració de Nestlé ens regala el seu nou gelat i batut amb topping de Caja Roja. Són dos dels postres més icònics de McDonald’s ara amb trossets de bombons de Caja Roja. 

Tanmateix el més divertit va ser la campanya digital prèvia al regal. Uns dies abans del seu llançament, les xarxes socials de Caja Roja es van quedar en blanc i negre. A causa d’aquest succés tan estrany la marca va demanar ajuda als seus seguidors per esbrinar qui s’havia portat els seus colors. Finalment va sortir el responsable, Mcdonald’s. Ell mateix va dir: “Caja Roja, hem estat nosaltres”. I és que necessitaven molt de color vermell per poder presentar els seus nous postres nadalencs.

A Vending Pons també ens agrada regalar per Nadal. Per això hem realitzat un sorteig on podeu aconseguir una tassa vermella de Nestlé. Participar és tan fàcil com fer un cafè. Igualment a les nostres màquines de vending podeu trobar un stopper on us informa més detalladament. No, nosaltres no hem robat cap color ja que les nostres màquines de vending ja són Nestlé Professional.

Ara més que mai podeu gaudir de la dolçor de les nostres receptes nadalenques, un cafè de qualitat en tota regla per escalfar el cos en aquesta època de l’any tan freda. Nosaltres us recomanem el cafè a l’avellana, el cremissimo i el dolç de llet. Aquests cafès han estat elaborats per experts del món del vending, ja que a Vending Pons ens agrada oferir la millor qualitat no tan sols per Nadal sinó durant la resta de l’any.