L’oasi de Vichy Catalan

Recentment la marca Vichy Catalan, seguint la seva línia de SALUT REFRESCANT, ha presentat les novetats dels seus productes de Vichy…

El Vichy Plus de Ginseng i Guaranà en dos sabors menta i llima de la seva coneguda llauna de Vichy per ampliar la gamma presentada al mes de novembre passat del Vichy en llauna natural i el de llimona.
Innovant i sorprenent també amb la presentació d’una tònica la “Premium Tonic Water by Vichy Catalan”, una beguda tònica el.laborada amb Vichy Catalan i que manté, per tant, totes les propietats d’aquesta aigua mineral amb bombolles, de suau sabor amarg i amb notes de cítrics de mandarina.

La presentació es va fer a les instal.lacions de la coneguda discoteca Up&Down i després de la presentació de les noves begudes saludables, varem poder visualitzar els spots dels nous sabors del Vichy, que aniran a la cua dels ja coneguts en la actualitat “Ritmo” i “Ovejahete”  i que us assegurem que us encantaran i divertiran molt, especialment el de Ovejahete i que també funcionaran sols, com anunci independent. A la vegada varem poder visualitzar també l’anunci de la nova tònica, del que destaquem un missatge i imatge molt cuidats i on transmet el caràcter de la marca i parlant de caràcter aquí teniu un vídeo del genial Dalí on explica el pq “la personalitat es totalment impossible de imitar”.

Us animem a provar les diferents varietats de Vichy, així com la seva nova tònica i us recordem que actualment trobareu algunes d’aquestes varietats en les màquines de Vending Pons que tenim instal.lades a les empreses on donem servei.