L’última temptació de Nespresso Business

Disfrutar de noves experiències de cafè de la més alta qualitat sempre ha estat el leitmotiv de Nespresso. En aquesta constant recerca de la felicitat, la firma torna a sorprendre al mercat i al consumidor amb el llançament de Crealto,

un grand cru d’edició limitada per a deliri dels molt cafeters. Alexis Rodríguez, especialista en cafè verd de Nespresso, s’ha inspirat en les tècniques de torrat lent a baixes temperatures del xef italoargentí Mauro Colagreco (dues estrelles Michelin). Unint la força creativa dels dos mons, i gràcies al mètode de torrat lent desenvolupat per Nespresso, Crealto revela notes torrades sorprenentment equilibrades i una persistència en el paladar duradora.

Amb intensitat 8 en una escala de l’1 al 10, el caràcter únic de Crealto, elaborat totalment amb aràbigues rentats, permet apreciar plenament tota la riquesa de la seva aroma. Els professionals de la firma recomanen servir-lo en una tassa espresso (40 ml), encara que també es pot disfrutar en receptes amb llet, ja que allibera unes subtils aromes de fruita seca, que seran més fortes i pronunciades si es prepara una tassa de caputxino.

El nom de Crealto neix de la combinació de createur i alto i fa referència a l’alta cuina. A més de la gamma permanent de 16grands crus, Nespresso presenta cada any durant un període de temps limitat cinc varietats de cafè edició limitada (dos Limited Editions i tres Variations). Pensades per sorprendre i delectar els amants del cafè gourmet, aquestes varietats proporcionen noves i emocionants experiències de degustació que subratllen els coneixements de la companyia dins del segment de cafè en càpsules. Segellada en una càpsula blanca viada en color marró imitant el marbre, disseny que reflecteix un caràcter refinat i recorda la manera com els xefs decoren les seves creacions, Crealto ja està disponible al mercat.

Crealto s’obté torrant els grans a baixes temperatures durant un temps tres vegades superior a la mitjana utilitzada habitualment a Nespresso. Com passa en l’alta cuina, aquest temps addicional i un meticulós procés permeten alliberar totes les aromes i sabors del gra i proporcionar notes rodones i duradores. “A Nespresso sempre busquem noves i innovadores maneres de sorprendre amb troballes originals que revelin noves experiències sensorials”, destaca Alexis Rodríguez. La companyia manté moltes sinergies amb el món de l’alta gastronomia. En aquest sentit, “l’esperit creatiu i les innovadores tècniques gastronòmiques de Mauro Colagreco ens han inspirat per obtenir el perfil únic de Crealto”, reconeix l’especialista en cafè verd de Nespresso.

Colagreco, xef del restaurant Mirazur, que està situat a la localitat francesa de Menton, a la Costa Blava, revela que la trobada amb Nespresso li ha permès “experimentar els paral·lelismes que existeixen entre el món de la cuina i el món del cafè, com la importància de la qualitat dels ingredients, les tècniques, la passió i la precisió amb què desenvolupes la teva feina, així com les possibilitats creatives que explores a la recerca de noves experiències i sabors”. Per al cuiner italoargentí, “va ser fascinant descobrir com la tècnica de torrat llarg i lent que aplico a la meva cuina podia aplicar-se també a la creació de Crealto”. Colagreco ha concebut quatre exclusives receptes elaborades amb aquest grand cru edició limitada per degustar: closca de coco, pistatxo envellutat, espresso amb perfum oriental i cafè al refresc de taronja.

Així, Nespresso posa al mercat Crealto, ara també en la versió Business, per empreses i Vending Pons, convida a tots els seus clients a tastar aquest cafè d’edició limitada en les màquines de cafè Nespresso Business.

#VendingPons#Notícies#NespressoBusiness#DegustarElCafè#