Màquina de cafè Nestlé Milano Loungue

Nestlé acaba de presentar el seu disseny més innovador per als distribuïdors de vending de la marca , la seva màquina de cafè Milano Lounge . Està màquina de cafè , que acaba de ser presentada a Europa està pensada com l’alternativa de Nestlé Professional per al Office Coffee Service de luxe , i compta amb un disseny i unes prestacions que el situen al capdavant en el seu sector .
Aquesta màquina de vending està pensada com a producte premium i destaca per les diferents possibilitats de personalització que ofereix, tant en imatges i vídeos que donin suport a la comunicació dels empleats de les empreses , alhora que permet personalitzar les begudes als diferents gustos dels consumidors , és una màquina totalment interactiva en què tot es fa al gust del client .
La màquina de cafè Milano Lounge va ser presentada a Madrid de forma oficial aquest passat mes de novembre, on vam poder comprovar personalment la qualitat del producte presentat , la imatge del mateix així com la de la màquina , igual que estudiar diferents detalls tècnics i properament serà presentada de forma més exclusiva a la nostra empresa , com a distribuïdors exclusius dels seus productes . Així doncs a partir del mes de febrer podrem informar als nostres clients interessats en la Milano Lounge . Et convidem a interessar-te per aquesta màquina de vending que segur que revolucionarà el mercat de les màquines de cafè per a empreses .