Màquina de vending amb mil combinacions

La nova màquina automàtica de vending creada per Pepsico permet al usuari crear la seva pròpia beguda de manera totalment personalitzada.

Pepsi Spire és el nom de la gama de màquines de vending que s’ha instal.lat en alguns punts de Estats Units i que continuaran instal.lant-se al llarg del continent durant tot l’any.

La màquina de vending, dotada de pantalla tàctil estan preparades per servir una gran quantitat de begudes (mes de mil) des de Pepsi, Mountain Dew, Sierra Mist, Iced Tea i SoBe Lifewater, així com saboritzants variats que van des de la cirera a la llima, la maduixa, llimona, …

“Preparat-ho al teu gust” podria ser el “leitmotiv” d’aquesta i altres marques, doncs actualment aquestes busquen cada vegada més la interactuació per part del consumidor (vegeu el post “Màquina de café Nestlé Milano Lounge“).

Aquestes màquines s’han instal.lat en punts estratègics i estant causant gran interés. El que no sabem es si estan acompanyades de màquines de cafè automàtiques, doncs, com hem dit en el anterior paràgraf tindríen una companya amb característiques molt similars.