Màquines de cafè amb sabor

Les noves màquines de cafè Nestlé Professional estan causant sensació i és que ofereixen unes millores molt interessants. Des de la seva acurada estètica i la seva gran funcionalitat (ja us aportarem més dades d’aquestes en futures entrades al blog) i fins les seves noves configuracions de receptes de cafè.
Aquestes màquines de cafè de vending, tal com us vam comentar, tenen la possibilitat d’oferir, a part dels cafès tradicionals una àmplia gamma de cafès amb sabors (a la vainilla, irlandès, cafè a l’avellana, …) aquests cafès, que conserven la qualitat de tots els productes Nestlé però que innoven en sabor fa que se’ns obri un món de possibilitats a l’hora d’escollir el nostre cafè del dia a les màquines de cafè de Vending Pons.
Les màquines de cafè de vending Nestlé Professional presenten una botonera tàctil doble, una part per als cafès tradicionals i la segona per a aquestes exquisides receptes.
Així Vending Pons i Nestlé Professional entren en la revolució del vending proposant màquines de cafè amb el doble de possibilitats i totes tan exquisides com sempre.