Màquines de cafè excepcional per a gent excepcional

Tal i com diem al títol, Màquines de cafè excepcional per a gent excepcional, en aquesta entrada us presentem EL TEMPS DEL CAFÈ, que Nespresso Business llança a través dels deus distribuïdors de Catalunya. Començant l’any Nespresso Business inicia també una nova campanya que trasllada a tots els seus distribuïdors, en aquest cas també a Vending Pons, en què ofereix degustacions de les seves màquines de cafè en càpsules a totes les empreses que així ho requereixin. A la imatge de la notícia veiem la promoció personalitzada per Vending Pons, que s’ha repartit a més de 500 empreses Igualada i comarca i properament iniciarà la campanya a Barcelona ciutat, l’Hospitalet, Esplugues i Cornellà.

Com a tercera fase es farà la promoció en la zona d’Esparreguera, Olesa i Abrera.

Estem ja fent les degustacions a les empreses que així ens ho sol · liciten, sense cap compromís per la seva part i amb la facilitat de poder provar durant uns dies tant la màquina de cafè Nespresso com les seves càpsules.
En la visita aprofitem per mostrar-los els diferents tipus de màquina, perquè l’empresa pugui adaptar el cafè a les seves necessitats. Tenim màquines de cafè Nespresso amb i sense moneder, amb dispensandor de càpsules i en diversos models en tots els casos. Aquí us deixo un altre model, en aquest cas l’expenedor de càpsules automàtic.

Aprofitem per animar-vos a demanar una degustació gratuïta i així poder provar un cafè de la més alta qualitat que existeix actuament en el mercat.
Demaneu-nos informació al formulari de contacte de la nostra web o bé al 93.515.59.10

I, a la vegada, us recordem que som distribuïdors exclusius de les marques Nestlé Professional i Nespresso Business i que ens podeu demanar informació tant del servei de màquines de cafè per empreses d’aquestes marques, així com de la resta del servei de vending, màquines de begudes i màquines d’alimentació.