Màquines de vending diferents

Les màquines de vending poden oferir moltes més possibilitats que les clàssiques i molt utilitzades màquines de cafè, de begudes, d’aigua i d’alimentació. Si voltem per aquest mon tant gran podem trobar màquines de vending que ofereixen coses que no ens podem ni imaginar, des de màquines de vending de petita tecnologia, fins a màquines de vending de venta de llibres,… però deixeu volar la imaginació i a veure si endevineu quines son les màquines de vending més estranyes del mon…

Màquina expenedora per alliberar la ira

Expendedora1

‘Passive Aggressive Anger Release Machine’ (Màquina passiva agressiva per a alliberar la ira). Aquesta màquina de vending està pensada (si, existeix!!!) per a experimentar la satisfactòria sensació de trencar una peça de porcellana en mil trossos. Tot el que tens que fer es inserir una moneda i un pedaç de la Xina es mourà lentament cap endavant i caurà deixant que et sentis feliç i alleujat..

.

.

Màquina expenedora de cotxes Smart

Expendedora2

Japó, bressol dels artefactes enginyosos, també ho es d’aquesta màquina de vending expenedora de cotxes Smart. Aquest concepte únic encaixa perfectament amb l’amor japonès per la gratificació instantània.

.

.

.

.

Màquina expenedora de casaments

Expendedora3

AutoWed es una màquina de vending que ofereix un ràpid enllaç: un parell d’aliances i un certificat personalitzat per tant sols un dòlar, Missatges d’àudio, amb una música especial, un teclat retro i brillants accessoris composen el invent com forma de Cadillac rosa.

.

.

.

.

Màquina expenedora d’or

Expendedora4

Sents la necessitat de comprar or però no hi ha cap joieria prop o el banc està tancat?
Només tens que utilitzar aquesta pràctica màquina de vending anomenada: “ORO TO GO”, on els preus s’actualitzen en temps real. La primera la varen instal·lar a principis del 2.011 en Abu Dhabi (on si no!!!) a l’hotel Emirats Palace Hotel. Te una excel·lent guia per l’usuari, el que facilita molt el seu us, sempre i quant disposis dels diners…

Màquina expenedora de sabates còmodes

Expendedora5

Els peus adolorits en les pistes de ball tenen els dies comptats ja que dues empreses britàniques han instal·lat en varis clubs màquines de vending de abasteixen de sabates barates i còmodes a qui els necessiti. A més, cada parell es distribueix amb una bossa a joc, per anar ven conjuntades!!!

#vendingpons#màquinesdiferents#despertemunsomriure#

One thought on “Màquines de vending diferents

  1. Pingback: Història del vending | Vending Pons

Comments are closed.